Norveç - Avustralya canlı ve şifresiz izle (Saat kaçta, hangi kanalda?)

Norveç ile Avustralya hazırlık maçında karşılaşacak. Norveç - Avustralya maçı saat kaçta hangi kanalda ve Noveç - Avustralya maçını canlı, şifresiz veren kanaların listesine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Norveç ile Avustralya hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler. Norveç Dünya Kupası Elemeleri'nde başarılı olamayınca 2018 Dünya Kupası'na katılma hakkını kaybetti. Avustralya ise play-off'larda Suriye ve Honduras'ı eleyerek Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'nda mücadele etmeye hak kazandı. Norveç - Avustralya maçına dair gelişmelere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

ARALARINDA OYNADIKLARI MAÇLAR

Avustralya 2-2 Norveç

NORVEÇ'İN SON 5 MAÇI

Almanya 6-0 Norveç
San Marino 0-8 Norveç
Norveç 1-0 Kuzey İrlanda
Makedonya 2-0 Norveç
Slovakya 1-0 Norveç

AVUSTRALYA'NIN SON 5 MAÇI

Avustralya 2-1 Tayland
Suriye 1-1 Avustralya
Avustralya 2-1 Suriye
Honduras 0-0 Avustralya
Avustralya 3-1 Honduras

Norveç - Avustralya maçı ne zaman, nerede oynanacak?


2018 Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Avustralya hazırlık maçında Norveç ile karşı karşıya gelecek. Oslo'da oynanacak karşılaşma TSİ 22:45'te başlayacak. Norveç - Avustralya maçını Türkiye'de herhangi bir kanal canlı olarak yayınlanamayacak. FutbolArenaCanlıSkor sayfasından anbean takip edebilirsiniz. Ayrıca Norveç - Avustralya maçını aşağıdaki kanallardan canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER