Nesine.com İddaa kuponu ve tahminleri (14 Ocak Pazar) 

İddaa kuponları ve yorumları FutbolArena'da! Nesine.com yazarları günün İddaa maçlarını yorumladı ve kuponları hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün kuponu ve yorumları! Bügünün heyecanının yaşanacağı iddaa bülteni bugün oynanan karşılaşmaların listesini sizler için derledik. Nesine.com editörleri tahmin ve yorumlarını sizler için paylaştı


Senih Yurga'nın iddaa kuponu ve yorumları

133 LIVERPOOL-MAN.CİTY 2.5 ÜST 1.30


Premier Lig'de haftanın karşılaşması. Manchester City, 62 puanla zirvede tek başına şampiyonluğun resmen ilanını beklerlen, Liverpool için her maç önemli. Premier Lig'de şampiyonluk yarışı bitti ama Şampiyonlar Ligi bileti çok değerli. Bu yüzden de özellikle Liverpool, Tottenham ve Arsenal'in kıyasıya yarışına şahit olacağız. Klopp'un öğrencileri, yeni yılın ilk gününde Burnley depalsmanında 87'de kalesinde gördüğü golle 1-1'lik skor oluşsa da, 90'da Ragnar Klavan ile golü bulup 2-1 kazandılar. Manchester City hafta içi rotasyonlu kadroyla Bristol City karşısında rakibinin direncini zor kırarak 2-1 kazandı. Manchester City, kendi sahasında eylül ayında oynanan karşılaşmayı 5-0 kazanmıştı. Liverpool da bu sezon gol konusunda cömert. Gollü bir 90 dakika izleriz.

Mertcan Bulca'nın iddaa kuponu ve yorumları


418 PUMAS-ATLAS MS1 1.90



Hazırlık kampında olumlu sinyaller veren Pumas, bu performansını lige de taşıdı ve Hidalgo'da 2-0'dan geri gelip, Pachuca'yu mağlup ettiler. Özellikle 2017'de skorlar ve gol yönünden yaşanan fiyasko sonrası Castillo'nun tam olarak hazır duruma gelmesi, Alustiza transferi ve forvet hattının arkasındaki Formica ve Acosta'nın etkili oyunları umut verdi. Atlas'ta vaziyet kötü. İlk hafta Leon'a kolay teslim oldular. O mağlubiyet rakibin hazır görüntüsünden dolayı normal ama hafta içinde kupada yedeklerle oynayan Veracruz'a karşı aslarla çıkıp, 1-0 kaybetmeleri art arda 4.mağlubiyetlerini almalarını sağladı. Ki 2015'teki 5 maçlık mağlubiyet serisinden beri en kötü dönemlerini geçiriyorlar. Derbi niteliği taşıyan maçta favorim Pumas.

Rıdvan Aksu'nun İddaa kuponu ve yorumları


129 BOURNEMOUTH-ARSENAL 3.5 ÜST 1.80

Bournemouth açık futbol oynayan bir ekip. Ligdeki son 5 maçı da 3.5 üstü bitti. Eksiklerine rağmen son dönemde skor problemi yaşamıyor. Hafta içinde kupada Chelsea ile 0-0 berabere kalan Arsenal'da önemli isimlerin sakatlık sorunları var. Menajer Wenger de cezası nedeniyle tribünde olacak. Taraf bahsi bence riskli. Geçen sezon Bournemouth-Arsenal maçı 3-3 bitmişti. Yine yüksek skor çıkabilir.


Berkuk Ünyay'ın iddaa tahminleri ve kuponları


136 ESPANYOL-ATHLETİC BİLBAO KGVAR 1.60

Flores'le yoluna devam eden Espanyol ligin son iki haftasında oldukça formda. İki haftadır kazanan Espanyol bu galibiyetlerle birlikte düşme hattından uzaklaşıp rahatladı. Bilbao da aynı şekilde iki haftadır kazanıyor ve onlar da ilk 6 takım arasına girme konusunda tekrar iddialı konuma geldiler. İki takımın da skor üretebileceği bir maç bekliyorum. İyi orandan Gol Var tercih edilmeli.

Nesine.com İddaa kuponu (14 Ocak 2018)


Nesine.com üyelerinin en çok tercih ettiği, popüler bahislerde ön plana çıkan maçlardan hazırlanmış iddaa kuponudur.


129 BOURNEMOUTH-ARSENALMS2 1.50
128 LEVANTE-CELTA VİGO MS2 1.90
131 KÖLN-M.GLADBACH MS2 1.80
134 LYON-ANGERS MS1 1.30

ORAN:6.67

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER