Salzburg Napoli canlı ve şifresiz izle (Salzburg Napoli beIN Sports İZLE)

Salzburg ile Napoli UEFA Avrupa Ligi'nde rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Salzburg Napoli maçı beIN Sports'tan canlı yayınlanacak. Salzburg Napoli maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyen kullanıcılar için haberimize göz atabilirsiniz.

Salzburg Napoli maçı canlı ve şifresiz izle! Salzburg ile Napoli, UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turu rövanş maçında Avusturya'nın Salzburg kentinde karşılaşacak. İtalya'da oynanan ilk karşılaşmayı 3-0 kazanan Napoli, rövanş maçına rahat çıkıyor. Salzburg'un tur için 90 dakika içinde yemeden en az 4 gol atması gerekiyor. Karşılaşma öncesi beIN Sports canlı izle, Salzburg Napoli maçı canlı izle ve Salzburg Napoli maçı şifresiz izle gibi sorguları yapan futbolseverler için haberimizi hazırladık.

Salzburg Napoli takımları UEFA Avrupa Ligi performansı


Salzburg'un ilk 11'i: Walke, Lainer, Ramalho, Onguene, Ulmer, Mwepu, Samassekou, Wolf, Szoboszlai, Minamino, Dabbur

Napoli'nin ilk 11'i: Meret, Hysaj, Chiriches, Luperto, Mario Rui, Callejon, Allan, Fabian Ruiz, Zielinski, Milik, Insigne

Salzburg'un yedekleri: Stankovic, Vallci, Daka, Gulbrandsen, Leitgeb, Haland, Todorovic

Napoli'nin yedekleri: Ospina, Malcuit, Ghoulam, Diawara, Younes, Verdi, Mertens

Red Bull Salzburg ile Napoli, UEFA Avrupa Ligi Finaller Tur 1/16 rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İlk maçı Napoli 3-0 kazandı. 31.895 kişi kapasiteli Red Bull Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Carlos Del Cerro Grande yönetecek. Ev sahibi takımda Xaver Schlager, misafir takımda ise Nikola Maksimovic, Kalidou Koulibaly cezaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler

Napoli bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde PSG, Liverpool ve Zvezda ile mücadele ettiği zorlu grupta 3. olarak UEFA Avrupa Ligi'ne geldi. Son 32 turunda Zürih'i eleyerek Salzburg'un rakibi oldu. Salzburg ise UEFA Avrupa Ligi B grubunda Celtic, Leipzig ve Rosenborg ile mücadele etti. 6'da 6 yaparak zoru başaran Salzburg, 18 puanla lider olarak tur atladı. Salzburg son 32 turunda Club Brugge takımını saf dışı bıraktı.

CANLI SKOR, CANLI MAÇ SONUCU


Salzburg Napoli maçı izle


Salzburg Napoli maçı 14 Mart Perşembe günü saat 20:55'te başlayacak. Salzburg Napoli maçını beIN Sports 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Digitürk platformunda yer alan beIN Sports ve S Sport kanallarını izleyebilmek için Digitürk abonesi olmak gerekiyor. Şifreli olarak yayınlanan maçları canlı şifresiz izlemek için spor paketi satın alınıyor. Ayrıca Digitürk abonesi olmayanlar internet üzerinden Digiplay veya beIN Connect siteleri üzerinden istedikleri ligi yıllık veya istedikleri maçı tek maç olarak satın alıp izleyebilirler.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

Napoli Son Dakika Haberleri