Napoli - Fiorentina saat kaçta, hangi kanalda? (CANLI)

Napoli Fiorentina maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? Napoli Fiorentina canlı izleme imkanı haberimizde.

FutbolArena - Napoli, İtalya Serie A Ligi'nde sahasında Fiorentina takımını ağırlıyor. Mücadelenin tüm detayları haberimizde.

İtalya Serie A Ligi 2016/2017 Sezonu 37. Hafta mücadelesinde, 80 puan 50 averaj ile 3. sırada yer alan Napoli, 59 puan 9 averaj ile 7. sırada yer alan Fiorentina ile karşı karşıya geliyor. 72.800 kişi kapasiteli San Paolo Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Nicola Rizzoli yönetecek.


Napoli Fiorentina İtalya Serie A form durumu

İtalya Seri A Ligi ekiplerinden Napoli, 36. Hafta itibari ile 80 puanda 3. Sırada yer alıyor. Napoli ekibi 24 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

İtalya Seri A Ligi ekiplerinden Fiorentina 36. Hafta itibari ile 59 puanda 7. Sırada yer alıyor. Fiorentina 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.


Napoli Fiorentina maçını canlı izle


Napoli Serie A Ligi'nde sahasında Fiorentina takımını ağırlıyor. Mücadele 20 Mayıs Cumartesi günü saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Nesine.com ve Bein Sports 4 ekranından canlı yayınlanacak.

NAPOLİ FİORENTİNA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Napoli Son Dakika Haberleri