Napoli - Barcelona maçı canlı ve şifresiz izle (Şampiyonlar Ligi Bein Sports 1 canlı İZLE)

Napoli ile Barcelona, Şampiyonlar Ligi maçında San Paolo Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Napoli - Barcelona maçı saat 23:00'da başlayacak. Napoli - Barcelona maçını canlı ve şifresiz izlemek için Napoli - Barcelona bein sports canlı yayın ve Napoli - Barcelona canlı izle bilgileri haberimizde.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Napoli sahasında Barcelona ile karşılaşacak. Katalan devi Barcelona, İtalya deplasmanında Napoli ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. Napoli - Barcelona maçı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en merak edilen maçlarından oldu. Napoli - Barcelona maçı saat 23:00'da başlayacak. Napoli - Barcelona maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Napoli - Barcelona maçının 11'leri belli oldu. Napoli - Barcelona maçını canlı ve şifresiz izlemek için Napoli - Barcelona canlı izle, Napoli - Barcelona bein sports canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.


Napoli - Barcelona maçı ilk 11'leri


Napoli'nin ilk 11'i: Ospina, Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Mario Rui, Fabian Ruiz, Demme, Zielinski, Callejon, Mertens, Insigne

Barcelona'nın ilk 11'i: Ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Firpo, Rakitic, Busquets, De Jong, Vidal, Griezmann, Messi

Napoli - Barcelona, Şampiyonlar Ligi performansı


Barcelona, Quique Setien ile ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak. Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nu bu sezon topladığı 14 puanla namağlup lider tamamladı. İspanyol temsilcisi, Devler Ligi'nde Borussia Dortmund, Inter ve Slavia Prag ile oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Gennaro Gattuso yönetimindeki Napoli, Barcelona karşısında sezonun maçına çıkacak. Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda elde ettiği 12 puanla ikinci sıradan tur atladı. Napoli bu sezon Devler Ligi'nde Liverpool, Salzburg ve Genk ile oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Napoli'nin namağlup bitirdiği grubu, Liverpool 13 puanla lider tamamladı.

Bugün
23.00 Chelsea - Bayern Münih
23.00 Napoli - Barcelona

26 Şubat Çarşamba
23.00 Olympique Lyon - Juventus
23.00 Real Madrid - Manchester City

Napoli - Barcelona beIN Sports 1 canlı yayın


Şampiyonlar Ligi maçında San Palolo Stadı'nda Napoli ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Napoli - Barcelona maçı saat 23:00'da başlayacak. Napoli - Barcelona maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Napoli - Barcelona maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Napoli - Barcelona canlı izle, Napoli - Barcelona şifresiz izle, Napoli - Barcelona bein sports izle, Napoli - Barcelona bein sports canlı izle, Napoli - Barcelona şifresiz izle şeklinde arama yapılıyor. Napoli - Barcelona maçının heyecanı FutbolArena'da.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER