Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere evli mi?

Nagihan Karadere kaç yaşında? Survivor yarışmasında tüm dikkatleri üzerine çeken Nagihan Karadere kaç yaşında? Nagihan Karadere nereli? Tüm bu sorularınızın cevapları haberimizde.

FutbolArena - Survivor yarışması ile tüm dikkatleri üzerine çeken Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere nereli? Nagihan Karadere kiminle evli? Suvivor yarışması ile birlikte finale yürüyen Nagihan Karadere hakkında tüm bilinmeyenleri sizler için derledik.


Survivor Nagihan Karadere nereli, kaç yaşında?


survivor 2018 yarışmasında hırslı yapısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken önce ünlüler kadrosunda yer alan daha sonra kendi isteği ile gönüllüler kadrosuna geçen Nagihan Karadere hakkında tüm bilinmeyenleri sizler için derledik.

2016 Survivor yarışmasında da yarışan Nagihan Karadere bu sezon da Survivor 2018'e damga vurmuş durumda. Sık sık takım arkadaşları ve rakip takım ile ikili diyaloğa giren Nagihan Karadere hırsı ile tüm dikkatleri üzerine topluyor.

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Osmaniye'de dünyaya gelmiştir. Fenerbahçe Kulübü forması altında atletizm dalında sporsu olarak yetişen Nagihan Karadere bir çok müsabakaya katılmıştır.

Nagihan Karadere 2016 yılında eşi Uğur Gökçe ile olaylı bir şekilde boşanarak evliliklerine son vermiştir. Milli atlet Nagihan Karadere'nin Ece Arven Gökçe adında bir kız çocuğu vardır.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER