Mustafa Denizli'den flaş milli takım açıklaması

Mustafa Denizli'den milli takım açıklaması. Türk futbolunun deneyimli teknik direktörleri arasında bulunan Mustafa Denizli, milli takıma yeşil ışık yaktı.

FutbolArena - Mustafa Denizli'den flaş milli takım açıklaması. Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa eden Fatih Terim'in yerine adaylar belirleniyor. Türk futbolunun deneyimli teknik direktörleri arasında bulunan Mustafa Denizli, milli takıma yeşil ışık yaktı.


Türkiye A Milli takımın başına Mustafa Denizli mi geçiyor?


Cnntürk'de katıldığı bir programda soruları yanıtlayan Mustafa Denizli, milli takım ile ilgili şu sözleri söyledi;

''FATİH TERİM KOLAY SİNİRLENİYOR''

''Milli takımdan teklif gelirse bunu konuşuruz. Fatih Terim son derece düzgün, temiz kalpli ama kolay sinirlenen bir insan. Biz içeri, o dışarı patlıyor. Fatih Terim saha dışında yaşananlardan dolayı Milli takımı bıraktı. Şu anda çok üzerine gidiliyor.''

''ARDA TURAN, TERİM İLE O OLAYLARI YAŞAMAMALIYDI''

''Arda Turan genç. Bir abisiyle o tarz bir olay yaşamamalıydı. Hata elbette. Ancak anlık sinirlenmeler yaşanıyor.''

''MİLLİ TAKIM GERİ ÇEVİRİLEMEZ''

''Milli takımdan henüz teklif gelmedi. Ayrıca burası reddedilemeyecek teklifler kategorisindedir.''


Arda Turan'a Çin'den gelen transfer teklifi


Barcelona'da forma giyen Arda Turan'a bir dönem Çin'den gelen transfer teklifini Mustafa Denizli açıkladı. Denizli, ""Real Madrid - Barcelona maçını izlemeye gitmiştim. Arda Turan ile uzun süre konuştuk. Ona Barcelona'dan ayrılma dedim. Bana da çok ciddi bir teklif aldığını söyledi. Çin'den büyük paralı bir teklif gelmişti. Barcelona'da kazandığından 2 kat fazla. Arda'ya gitme dedim. O para her şeyi getirir." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER