Müptezel ne demek? Müptezel kimlere denir? Müptezel TDK anlamı? (Müptezel nedir?)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının ardından Müptezel kelimesi sosyal medya ve internet ortamında trend topic oldu. Peki Müptezel nedir? Müptezel ne demek? Müptezel kimlere denir? Müptezel kelimesine dair merak ettikleriniz haberimizin devamında. 

Müptezel kelimesi kısa süre içinde twitter ve sosyal medyada popüler bir kelime haline geldi. Müptezel nedir? diye merak edenlerin yanı sıra kim Müptezel dedi? sorusuna yanıt arayanlar çoğaldı. Peki Müptezel nedir? Müptezel ne demek? Müptezel kimlere denir? Müptezel anlamı nedir? Müptezel tdk anlamı nedir? Müptezel ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizin devamında. Öte yandan Müptezel kelimesinin kısa süre içinde trend topic olması kim Müptezel dedi? diye merak edenler için son dakika Müptezel gelişmeleri haberimizde.


Müptezel ne demek?


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas'ta yaptığı mitingde bir konuşma gerçekleştirdi ve Devlet Bahçeli'nin konuşmaları arasında dikkat çeken bölüm ""Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır" oldu. Bu cümlenin ardından Devlet Bahçeli'nin sözlerini dinleyen ve okuyan, Müptezel kelimesinin anlamını araştırmaya başladı. Müptezel nedir? Müptezel ne demek?Müptezel kimlere denir? Müptezel ne anlam ifade eder? Müptezel tdk anlamı nedir? Müptezel kelimesine dair bilmeniz gerekenler haberimizin devamında.

Müptezel kimlere denir?



MÜPTEZEL
(Hukuk) Pek bol ve ucuz şey; ortamalı; ortaya düşmüş kadın; değersiz
müptezel
Çokluğundan dolayı değerini yitiren, değersiz
müptezel
Saygınlığını yitirmiş
müptezel
Saygınlığını yitirmiş. Çokluğundan dolayı değerini yitiren, değersiz

1. sıfat Saygınlığını yitirmiş
2. Çokluğundan dolayı değerini yitiren, değersiz

Müptezel Eş Anlamlısı ve Zıt Anlamlısı
Müptezel kelimesini eş anlamlı karşılığı aşağıdaki gibidir;

Müptezel – değersiz

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER