Muharrem Usta'dan Akyazı Stadı açıklaması
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
FutbolArena - Trabzonspor camiasının heyecanla beklediği Akyazı Stadı 18 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Açılış öncesi bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, yeni stadyumla birlikte önemli başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.
AA'ya konuşan Muharrem Usta, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Başkan Usta, kaliteli bir stadın ortaya çıkması için olağanüstü emek sarf edildiğini vurgulayarak, "Bütün taraftarlar da görecek ki standartı iyi olan, çok güzel bir stada kavuşuyoruz. Şehir ve Trabzonspor, sadece bir stat değil, güzel bir tesis kazanacak. Ben bu tesisin, stadın Trabzonspor'un bu dönüşümüne olağanüstü itici bir güç olacağına inanıyorum. Bunu inşallah hep beraber göreceğiz." diye konuştu.
"Yeni statlar, yeniden dirilişin en önemli unsurlarından biridir." diyen Usta, "Yeni stadımızla, kompleksimizle hep birlikte Trabzonspor'un iyi bir yolculuk yapacağına kesinlikle inanıyorum. Bu heyecanı yaşıyoruz. Akyazı Stadı, Trabzonspor'un nice zaferlerine ev sahipliği yapacak. Trabzonspor'un geleceğinden kimse endişe etmesin." ifadelerini kullandı.