Mustafa Kaplan'dan Ankaragücü - Fenerbahçe maçı öncesi kavga açıklaması

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan, Twitter'dan yayınladığı açıklama ile Fenerbahçe maçı haftasında ortaya atılan iddialara tepki gösterdi.

FutbolArena - Fenerbahçe maçı öncesi Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Kaplan ile Basın ve İletişim Sorumlusu Uğur Engin arasında yumruklaşmaya varan bir kavga yaşandığı iddia edilmişti. Mustafa Kaplan Ankaragücü camiasında bomba etkisi yaratan dedikodulara sosyal medyadan sert cevap verdi.

Mustafa Kaplan ile Uğur Engin kavga etti mi?


Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan'ın Twitter'dan yayınladığı açıklama:

"Fenerbahçe maçımız haftasında yapılan asılsız ve camiamızı karalayacak haberler asılsızdır. Olayın aslı şudur; MKE Ankaragücü SK “Basın ve İletişim Sorumlusu" Uğur Engin'e ‘Bu kulüpte ki görevinin sadece Basın ve İletişim Sorumlusu olduğunu ayrıca önemli maçımızın öncesinde antreman sahamıza benden habersiz kimsenin gelemeyeceğini söyleyerek uyarıda bulundum. Onun dışında hiçbir işe karışamayacağını kendisine ilettim." Kritik haftalar öncesinde yapılan bu tarz haberler kesinlikle yanlıştır ve iftiradır. Ne bir yumruklaşma, ne bir kavga ortamı olmamıştır. Hiç kimse bu büyük camia ve benim üzerimden prim yapmaya kalkmasın. Herkes kendi işini yapmakla yükümlüdür. Tüm kamuoyuna duyrulur. Saygılarımla."

Ankaragücü - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?


Ankaragücü ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Başkent'te karşı karşıya gelecek. Ankaragücü - Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2019 Pazar günü saat 16:00'da Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Sonucu merakla beklenen Ankaragücü - Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı skorunu ve dakika dakika anlatımını maç günü FutbolArena'dan takip edebilirsiniz.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

MKE Ankaragücü Son Dakika Haberleri