Ankaragücü'nden Galatasaray tepkisi: "Algı oluşturuldu"

Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, Karagümrük galibiyeti sonrası Galatasaray maçının ardından yaşanan hakem tartışmalarına tepki gösterdi.

FutbolArena - MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, sarı-lacivertli takımın sezon sonunda ligde kalacağına inandığını söyledi. Mert, Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü'nün deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"HİKMET KARAMAN İLE LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUM"

"Ankaragücü'nün zorlu zamanlarında göreve gelmişti ve takımı ligde tutmayı başarmıştı. Bu kez de aynı inançla kendisiyle yola çıktık. Ben sezon sonunda Ankaragücü'nün ligde kalacağına inanıyorum."

ALPER POTUK'UN GOL ATMASI HAKKINDA

"Hocamız, Alper ile iki hafta önce bir görüşme yaptı. Takıma faydalı olması ve milli takıma gitmesi gerektiğini söyledi. Bu görüşmenin aynısını transfer öncesinde ben de yapmıştım. 'Seni biz milli takıma göndereceksek gel.' demiştim. O da bana o sözü vermişti. 'Elimden geleni yapacağım, tekrar kendimi ispat edeceğim.' demişti. Son iki üç haftadır Alper bunu gerçekleştirmeye başladı. Bunun için de mutluyuz."

GALATASARAY MAÇI TEPKİSİ: "FUTBOL OYNAMADAN KAZANDIK ALGISI OLUŞTURULDU"

"Ankaragücü futbol oynamadan hakemle kazanmış gibi algı oluşturuldu. Bizim galibiyetimiz sanki hakemle alınmış gibi gösterildi. Buna katılmıyoruz. Futbolcularımız aslanlar gibi oynadı ve hak ettikleri galibiyeti aldı. Bunu burada da gösterdiler. Ama hakemler de sonuçta insan, hata yapabiliyorlar. Hata kimin aleyhine yapılırsa o hafta o çok sesini çıkarıyor. Lig, bu hakemlerle ve VAR sistemiyle oynanacak. Kulüpler Birliğinin yönetiminde de bu sürekli konuşuluyor. Önümüzdeki sezon sanki bir şeyler değişir gibi geliyor bana." (AA)

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

MKE Ankaragücü Son Dakika Haberleri