Ankaragücü Haber -'Mehmet Yiğiner maça sarhoş geldi' (3 Nisan 2018 Son dakika Ankaragücü haberleri)

Ankaragücü Haberleri okumak ve son dakika Ankaragücü haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Ankaragücü puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Ankaragücü Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Ankaragücü puan durumu, Samsunspor maçları ve Ankaragücü maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ankaragücü Haberleri (Ankaragücü maçları, puan durumu 3 Nisan 2018 Salı)


Türk futbolunun köklü kulüplerinden Ankaragücü, Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesi veriyor. Spor Toto 1. Lig'de 29. haftada Denizlispor 3-1 yenen Ankaragücü 52 puanla 3. sırada yer alıyor. Ankaragücü önümüzdeki hafta Giresunspor ile sahasında karşılaşacak.

ANKARAGÜCÜ'NÜN SON 5 MAÇI

Boluspor 3-1 Ankaragücü
Ankaragücü 2-1 Adanaspor
İstanbulspor 1-2 Ankaragücü
Ankaragücü 1-0 Eskişehirspor
Denizlispor 3-0 Ankaragücü

DENİZLİSPOR - ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YAŞANANLAR

Denizlispor yönetimi dün Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynananve 3-1 Denizlispor'un kazandığı maçta çıkan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. düzenlenen toplantıya başkan yardımcıları Taner Atilla, Ahmet Selvi, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem, Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Muhammet Kaya ve asbaşkan Mahmut Akarsu katıldı.



"MAÇA ALKOLLÜ GELDİ"

Klasspor'un haberine göre, Ankaragücü maçında çıkan olayları anlatan AsbaşkanTaner Atilla, yaşanan üzücü olayların maçın önüne geçtiğini vurguladı. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'in alkollü ve maça şartlanarak geldiğini kaydeden Atilla, “Ankaragücü başkanı maçın başından sonuna kadar her şeyi provoke etmek için yanındakiler ile birlikte büyük uğraş verdi ve başarılı oldu" dedi.

Protokol tribününde Yiğiner'in kendilerini hakemi satın almakla suçladığını belirten Atilla, “Biz ligdeki lobisi en zayıf kulübüz. ‘Hakemi ve maçı iyi satın almışsınız' dediler. Bizim böyle bir durumumuz da yok, paramız da. Kendisi Ankara'nın göbeğinde, demek ki böyle işler yapabiliyorlar. Kendileri nasıl yapıyorsa bundan sonra yapsınlar" dedi.

Ankaragücü fikstür - Ankaragücü maçları 2018


Ankaragücü, Spor Toto 1. Lig'de kalan süreçte şu maçları oynayacak:

Denizlispor - Ankaragücü
Ankaragücü - Giresunspor
Ümraniyespor - Ankaragücü
Ankaragücü - G. Gaziantep FK
Manisaspor - Ankaragücü
Ankaragücü - Adana Demirspor

Ankaragücü'nün bu sezon en çok gol atan futbolcuları


Umut Nayır - 11
İlhan Parlak - 6
Alihan Kubalas - 6
Kenan Özer - 4
Kehinde - 4

Ankaragücü ile ilgili son gelişmelere Ankaragücü Haberleri sayfamzıdan takip edebi

Futbolarena anasayfasından devam...

MKE Ankaragücü Son Dakika Haberleri