Ankaragücü 1-4 Sivasspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Sivasspor, Süper Lig'de Ankaragücü'nü 4-1 yendi. Ankaragücü 1-4 Sivasspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Sivasspor, Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, 28 puanla 11. sırada yer aldı. Ankaragücü 18 puanla 17. sırada kaldı. Ankaragücü 1-4 Sivasspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

Ankaragücü - Sivasspor, beIN SPORTS özet


10. dakikada ceza sahası içinde Pazdan, Gradel'e faul yapınca hakem Burak Şeker penaltı kararı verdi.
11. dakikada beyaz noktanın başına geçen Gradel, sert bir vuruşta topu ağlara gönderdi. 0-1

19. dakikada ceza sahası içinde İbrahim Akdağ ile Gradel arasında yaşanan ikili mücadelede top İbrahim'in eline çarptığı gerekçesi ile bir kez daha penaltı kararı verildi. VAR incelemesinin ardından penaltı iptal edildi.

26. dakikada sol kanattan Saba'nın ortasında topla buluşan Badji'nin kaleci Muammer ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

27. dakikada Alper Potuk'un sol çaprazdan ortasında Emre Güral'ın şutunu kaleci Muammer güçlükle kurtardı.

34. dakikada İbrahim Akdağ'ın ortasında ceza sahası önünde Badji'nin şutu az farkla üstten dışarı çıktı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

48. dakikada Demir Grup Sivasspor farkı 2'ye çıkardı. Fajr'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Kayode, savunmada iki kişiyi çalımlayarak ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Kayode, düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 0-2.

66. dakikada MKE Ankaragücü golü buldu. Sağ kanattan ceza sahası kale çizgisine inen Geraldo, topu altı pasın önündeki Şahverdi Çetin'e çıkardı. Şahverdi'nin şutunda kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım'dan dönen top savunma oyuncusu Ahmet Oğuz'a çarparak ağlara gitti: 1-2.

69. dakikada konuk ekip farkı tekrar 2'ye çıkardı. Max Gradel'in sol kanattan ceza sahasına gönderdiği pasla arka direkte buluşan Erdoğan Yeşilyurt, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-3.

88. dakikada Demir Grup Sivasspor, VAR kararıyla 4. golü buldu. Savunma arkasına atılan topla Erdoğan Yeşilyurt kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu, ceza sahasına girmeden Yatabare'ye pasını attı. Yatabare topu filelere gönderdi ancak hakem ofsayt kararı verdi. VAR incelemesinin ardından pozisyonun ofsayt olmadığı tespit edildi ve konuk ekip farkı 3'e çıkardı: 1-4.

Ankaragücü ilk 11'i: Korcan, Atakan, Pazdan, Erdi, Pinto, Voca, Emre, İbrahim, Saba, Alper, Badji

Sivasspor ilk 11'i: Muammer, Ahmet Oğuz, Camara, Robin Yalçın, Uğur, Cofie, Hakan, Fajr, Kayode, Gradel, Boyd

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

MKE Ankaragücü Son Dakika Haberleri