Mircea Lucescu'nun kadro tercihleri tartışılıyor! İşte o isimler

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde Rusya ile deplasmanda karşılaşmış ve sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Mircea Lucescu'nun kadroda, kulübünde çok forma giymiş isimleri tercih etmesi yeni bir tartışmayı da alevlendirdi.

FutbolArena Detay - A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde Rusya ile deplasman karşılaşırken 2-0 mağlubiyetle ülkemize dönmüştüç Mircea Lucescu yeniden tartışılırken bu kez kadro tercihiyle gündeme geldi.

Mircea Lucescu'nun kadroya almadığı futbolcular


Nispeten daha genç oyunculara yönelen ancak burada da deneyimsiz ve kendi takımlarında ya oynamayan ya da çok forma giyen oyuncuları tercih eden Mircea Lucescu, Spor Toto Süper Lig'de formda isimleri tercih etmemekle dikkat çekti. Stuttgart'ta son 6 ayda sadece 6 dakika oynadı Berkay Özcan bu süre içinde milli olurken istatistiki anlamda daha başarılı genç ve deneyimli oyuncular kadroya giremedi.

EN ÇOK GOL ATAN YERLİ VE EN ÇOK ASİST YAPANLAR KADRODA YOK

Spor Toto Süper Lig'de attığı 5 golle en golcü yerli oyuncu Yasin Öztekin kadroda yer bulamazken milli takımın en golcü futbolcularından Burak Yılmaz ligde 4 gol atmasına karşın kadroda yer almadı. Öte yandan 4'er asistle asist krallığında liderliği paylaşan Özgür Çek ve Efecan Karaca ise davet almayan diğer isimler oldu.

Mircea Lucescu, Antalyaspor'da dikkat çeken ve istikrarlı görüntü sergileyen Doğukan Şinik ve Sivasspor'un genç oyuncularından Emre Kılınç'ı ise kadroya çağırmadı.

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER