Miraç kandili nedir, Miraç kandili mesajları (Miraç kandili akşam namazı)

Miraç kandili nedir, Miraç kandili anlamı nedir, Miraç kandili mesajları atmak isteyenler için haberimizi hazırladık. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in göğe yükseldiği bu mübarek gecenin anlam ve önemini öğrenmek isteyenler için tüm bilgileri bir araya getirdik.

Miraç kandili nedir, Miraç kandili önemi, Miraç kandili neden önemli, Miraç kandili ne demek, Miraç kandilinde ne yapılır, Miraç kandili mesajları, en güzel Miraç kandili mesajları, Whatsapp Miraç kandili fotoğraflı mesajları, kandil ne demek, kandil nedir gibi aramaları merak edenler için haberimizi hazırladık. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in göğe yükseldiği bu gecede nasıl ibadetler yapılır, hangi dualar okunur gibi soruların yanıtları burada.

Miraç kandili nedir, Miraç kandili mesajları (Miraç kandili önemi)


Miraç Kandili Müslüman vatandaşlar için en önemli günlerden biridir. Miraç Kandilinin önemi ise Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in göğe yükseldiği gece olmasıdır. Merdiven anlamına gelen miraç, Hz. Muhammed'in gece vaktinde Mekke'deki Mescid-i Haram'dan Burak adı verilen binek üzerinde Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya götürülmesini ifade eder. Miraç ise göğe yükselmesi anlamına gelir. Miraç Kandili Kuran'ı Kerim'de de geçmektedir. Miraç gecesinde yapılması gereken ibadetler ve namazlar da oldukça önemlidir. Bu gece müslüman vatandaşlar ibadetlerini yerine getirerek sevap kazanmayı amaçlar.


Miraç Kandili mesajları, en güzel fotoğraflı Miraç kandili Whatsapp mesajları


-Ya Rabbim Sen affedicisin, affetmesini seven ve bilensin. Sen bizleri bu mübarek Miraç kandili hatırına Affı Mağfiret eyle. Hayırlı Kandiller...

- Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

- Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.



- Gül bahçesine girenler, gül olmasada gül gibi kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece kandiliniz mübarek olsun...

- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak gibi yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizleri sırılsıklam etmesi dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Ellerin duaya uzandığı sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle...

MİRAÇ GECESİ SÖZLERİ (MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI)

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER