Milliyet Yılın Spor Ödülleri'ne Beşiktaş damga vurdu! 3 ödül birden...

Millliyet Spor Ödülleri töreni TV8 ekranlarında yayınlanırken, yılın sporcuları belli oluyor.

FutbolArena - İlk olarak 1955. yılında düzenlenen ve aralıksız olarak 63. kez düzenlenecek olan Milliyet yılın spor ödülleri TV8'den canlı olarak yayınlanırken, FutbolArena olarak töreni an be an aktarıyoruz...

Milli Takım kampında yer alan Futbol Direktörü Fatih Terim programa video kaydı ile bağlanarak tüm sporcuylara başarı dileklerinde bulundu.


Yılın çıkış yapan sporcusu Emre Mor


İlk olarak verilen ödül, yılın çıkış yapan sporcusu ödülüydü. Ayşe Begüm Onbaşı, Milli futbolculardan Enes Ünal ve Emre Mor, genç okçu Mete Gazoz ve jimlastikçi Tutya Yılmaz adaylar arasında gösterilirken ödülü alan isimse Emre Mor oldu.

Öte yandan Gilette özel ödülünü ise genç okçu Mete Gazoz oldu. Milli Jimlastikçi Tutya Yılmaz ise Venus özel ödülünü aldı.

Yılın takımı Beşiktaş


Geçen sezon Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş zorlu rakiplerine rağmen ödülü kazandı. Euroleague'de final oynayan Fenerbahçe erkek basketbol takımı, EuroCup'ı kazanan Galatasaray erkek basketbol takımı gibi rakiplerini geride bırakan Beşiktaş yılın takımı ödülünü Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın elinden aldı.

Törende konuşma yapan Beşiktaş Kaptanı Necip Uysal kendilerine ödülü layık gören herkese teşekkür etti.

Milliyet Özel Ödülü, Kulüpler Birliği ve Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın olurken, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi, TOFAŞ Spor Kulübü Engelsiz Hareket Uygulaması ve İslam Çupi Ödülü, eski Trabzonsporlu futbolcu İsmail Gökçek'in oldu.


Yılın antrenörü Şenol Güneş?


Yılın antrenörü ödülünde de büyük bir mücadele vardı. Zeljko Obradovic, Şenol Güneş ve Ergin Ataman, Ekrem Memnun gibi isimler adaylar arasında yer alıyor.

Yılın Antrenörü Ödülü'nün sahibi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu! Ödülü, Güneş'in yardımcıları aldı.

YILIN SPOR ADAMI FİKRET ORMAN

Yılın Spor adamı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oldu. Bilindiği üzere Beşiktaş, geçen sezon Süper Lig'de şampiyon olmuştu.

Böylece Beşiktaş ödül törenine damgasını vurdu. Yılın takımı, yılın antrenörü ve yılın spor adamı ödülleri Beşiktaşlılara gitmiş oldu.


Yılın futbolcusu Fernando Muslera


Galatasaray'ın en çok forma giyen yabancı futbolcusu olan Fernando Muslera, 2011-2012 yılından bu yana ülkemizde futbol oynuyor. Başarılı performansıyla taraftarlı tarafsız herkesin takdirini kazanan Muslera bu yılın da en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü. Fernando Muslera'nın milli takım kampında olması nedeniyle ödülü Dursun Özbek teslim aldı.

YILIN SPORCUSU TAHA AKGÜL

Yılın sporcusu ödülünün sahibi Milli Güreşçi Taha Akgül oldu. Taha Akgül Rio Olimpiyatlarında altın madalya kazanmıştı.

Yılın Paralimpik Sporcusu/Takımı Ödülü ise Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nın oldu

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER