Milli takımdaki prim krizine alkışlanacak öneri

Bilal Meşe, geçmişte Mehmet Özdilek'in yaptığı bağışı, milli takım oyuncularına örnek gösterdi.

FutbolArena - Milliyet Yazarı Bilal Meşe, A Milli Takım'da yaşanan prim krizini değerlendirdi. Milli Takım'da geçmişte de bu tip sorunların yaşandığını hatırlatan Bilal Meşe, geçmişte Mehmet Özdilek'in yaptığı bağışı, milli takım oyuncularına örnek gösterdi.


'A Milli Takım primleri hayır kurumuna bağışlansın'


Bilal Meşe'nin “Var mısınız daha da büyümeye" başlıklı yazısından yer alan öneri şöyle:

“Milli Takım'da hiç gündemden düşmeyen, dostları birbirine düşüren (!) bu soruna köklü bir çözüm getirmek şart...

Milli Takım, Avrupa'ya açılma adına büyük bir vitrindir, müthiş bir fırsattır. Olaya bu pencereden bakarsak ki, bakmak gerekir, o zaman üçü-beşi aramayacaksınız, böylesi büyük şansı fırsata çevirmenin hesaplarını yapacaksınız.

Zaman tüneline girelim, jübile maçlarını anımsayalım. Futbolu bırakanlar, ellerinde koçan-koçan biletlerle kapı kapı dolaşmadılar mı?

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Şifo Mehmet (Özdilek), İnönü Stadı'nda muhteşem bir jübile ile futbola veda ederken, gelirin tamamını Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayarak, örnek bir adım atarken, ‘jübile' maçlarına da son noktayı koymuştu! Ondan sonra jübile maçları oynandı mı, oynanmadı mı, pek hatırlamıyorum doğrusu!

Diyeceğimiz o ki, ay-yıldızlı ekipte futbolcuların hak ettikleri primleri bağışlayabilecekleri birçok vakıf var. Örneğin Mehmetçik Vakfı'na bağışlasalar ne olur? Lösemili Çocuklar Vakfı, hatta Çocuk Esirgeme Kurumu'nu unutmayalım.

Böylesi bir tercih hem sizleri yüceltir, hem de yıllardır gazete manşetlerinden düşmeyen şu prim krizine de sünger çekersiniz. Tıpkı Şifo Mehmet'in örnek davranışı gibi...

Ne dersiniz, sevgili arkadaşlar?"

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER