Milli Takım'da Selçuk İnan gerçekleri

Kosova maçı kadrosu açıklandığı gün Selçuk İnan, Galatasaray’ın verdiği 2 günlük izin nedeniyle tatile gitti. Son dakika Milli Takım kadrosuna alınınca Pazartesi Milli Takım kampına dahil oldu.

FutbolArena Detay - Milli Takım'da yaşanan tartışmaları TRT'de değerlendiren Rıdvan Dilmen, “Doğruysa cuma akşamı Selçuk İnan Başakşehir maçı sonrası Milano'ya gittiyse bu da bir problemdir. İşte bu tarz olaylar yanıyor Milli Takım'da" dedi.

SELÇUK 2 GÜNLÜK TATİLE ÇIKTI

Arda ile birlikte Milli Takım'a dönüşü sürpriz olan Selçuk İnan, Milli Takım'ın Kosova kadrosu açıklanmadan önce eşiyle birlikte 2 günlük tatile çıktı. Selçuk İnan, Galatasaray'ın ligde son oynadığı Başakşehir maçı sonrası verilen 2 günlük izni tatile giderek değerlendirdi.

CUMARTESİ KADROYA GİRDİ

Başakşehir maçı sonrası Cumartesi günü tatile giden oyuncu aynı gün Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Pazartesi de Milli Takım'ın kadrosuna dahil oldu.

TERİM SON DAKİKA KARAR DEĞİŞTİRMİŞTİ

Fatih Terim; Arda, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün kadroya dönüşü için son dakika gelen telefonu, Emre'nin Arda'yı aramasıyla ikna olduğunu ve oyuncuları kadroya aldığını söylemişti.

SELÇUK'U ARAYAN OLMADI

Bu dört oyuncunun yeniden kadroya seçilmesinde Arda Turan'la Terim'in Emre Belözoğlu aracılığıyla telefonda görüşmesi etkili olmuştu. Karar öncesi Selçuk İnan'la takıma dönüşü konusunda görüşen olmadı. Oyuncu takıma seçildiğini kadro açıklanınca öğrendi.

FutbolArena, kadronun açıklandığı gün süreci özetleyen bir haber yapmış, “Burak ve Selçuk, Arda'nın yancısı mı? Bir garip süreç…" diye sormuştu.

O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri