Milli takım puan durumu, Milli takım grupta kaçıncı? (Türkiye puan durumu Türkiye grupta kaçıncı?)

İzlanda - Türkiye maçının ardından Euro 2020 elemelerinde milli takım puan durumu, milli takım grupta kaçıncı, Türkiye puan durumu, Türkiye grupta kaçıncı ve Türkiye milli takım Euro 2020 elemeleri puan durumu aranmaya başladı. Detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Euro 2020 elemelerinde A Milli takım deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geldi. İzlanda - Türkiye maçının ardından Euro 2020 elemelerinde Milli takım puan durumu merak edilmeye başlandı. Gruptaki diğer maçlarda Fransa, Andorra ile karşılaşırken, Arnavutluk ise sahasında Moldova'yı ağırladı. Euro 2020 elemelerinde Milli takımın grubunda toplu sonuçlar ve milli takım puan durumuna haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

İzlanda - Türkiye maçının ardından milli takım puan durumu, milli takım kaç puanda ve milli takım grupta kaçıncı sırada şeklinde aramalar yapılmaya başlandı. Tüm detaylar haberimizde.


Milli takım Euro 2020 puan durumu


A Milli takım, Euro 2020 elemelerinde gruptaki dördüncü maçında deplasmanda İzlanda'ya konuk oldu. Milli takımımız İzlanda karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve böylelikle gruptaki ilk yenilgisini aldı. Gruptaki diğer maçta Fransa deplasmanda Andorra karşısında farklı galip gelerek puanını 9'a çıkardı. Arnavutluk ise sahasında Moldova karşısında 2-0 galip gelerek 6 puana yükseldi. Fransa ise Andorra deplasmanında 4-0 geldi. Böylelikle grupta Fransa, Türkiye ve İzlanda 9 puanda yer aldı.

Milli takım puan durumu

1) Fransa 9
2) Türkiye 9
3) İzlanda 9
4) Arnavutluk 6
5) Moldova 3
6) Andorra 0

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER