Milan sadece Merih Demiral'ı istiyor! Dev teklif

Juventus'un Daniele Rugani önerisini geri çeviren Milan, Merih Demiral için dev bir transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

FutbolArena Dış Haberler - İtalya Serie A ekibi Milan, defans hattını güçlendirmek için Merih Demiral transferinde ısrarcı davranıyor. Juventus ile görüşmelerinde Daniele Rugani önerisini geri çeviren Milan, sadece Merih Demiral'ı istiyor ve kesenin ağzını açıyor.

Milan, Merih Demiral'ı transfer edecek mi?


İtalya'nın köklü gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Milan, Merih Demiral için Juventus'a 30 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Milan bu transferde Arsenal ve Manchester United'ın da devrede olmasından çekiniyor.

"RUGANİ DEĞİL, MERİH'İ İSTİYORUZ"

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan, savunma hattına takviye yapmak için harekete geçti. Bu sezon kötü günler geçiren Milan, Merih Demiral transferiyle ilk hamlesini yapmak istiyor. Daniele Rugani önerisiyle ilgilenmeyen İtalyan ekibinin sadece Merih Demiral'a odaklandığı belirtildi.

40 milyon euro civarında teklifler bekleyen Juventus, Milan'dan daha yüksek bir teklif bekleyebilir. Bu nedenle Milan'ın Merih Demiral için Gigio Donnarumma'yı da gözden çıkarabileceği ifade ediliyor.

Merih Demiral hangi takıma transfer olacak?


İtalya Serie A ekibi Milan da uzun süredir milli futbolcumuz ile yakından ilgileniyor. Sarri'nin forma şansı vermediği Merih Demiral yükselen performansı ile şimdilik Milan, Arsenal ve Manchester United'ın radarına girdi. Genç futbolcunun Ocak ayına doğru taliplerinin artması bekleniyor.

Merih Demiral bu sezon Juventus formasıyla Serie A'da sadece 1 maça çıkarken, 90 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde ise henüz süre almadı. Merih Demiral'ın Juventus ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Milan Son Dakika Haberleri