Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu transfer edecek mi?

Milan ile Bayer Leverkusen, Milli yıldız için pazarlık masasında...

FutbolArena Dış Haberler - Milan, Çinli iş adamı Yonghong Li taraftarından satın alınmasının ardından transfere hızlı bir giriş yaptı. Şu ana kadar 4 futbolcu için 82 milyon euro bonservis bedeli ödeyen ve transferin hızlı takımı olan Milan'ın hedefinde bu kez Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu var. Milan ile Bayer Leverkusen bu transfer için pazarlık masasında bulunuyor.

MİLAN'DAN HAKAN ÇALHANOĞLU'NA 20 MİLYON EURO

Milan, Hakan Çalhanoğlu için 20 milyon euro civarında bir teklif sunarken, Bayer Leverkusen'in 30 milyon euro istediği yazıldı.

Sky Sport Italia'nın haberine göre 18 milyon euro peşin ve 2 milyon euro da bonuslu bir teklif sunan Milan ile Bayer Leverkusen'in kısa süre içinde orta noktada buluşması bekleniyor.

Haberde frikik uzmanı olarak tanımlanan Milli futbolcumuzun Almanya'da doğup büyüdüğüne ancak Türk Milli Takımını seçtiğine de vurgu yapılmış.

Öte yandan haberde Milan'ın, Fiorentina'nın golcüsü Nikola Kalinic, Atalanta'nın defans oyuncusu Andrea Conti ve Sunderland'in İtalyan forveti Fabio Borini'nin de peşinde olduğu yazıldı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Milan Son Dakika Haberleri