Fiorentina 1 - 1 Milan maçın özeti ve gollerİ (İZLE)

Milan, İtalya Serie A'nın 19. haftasında Fiorentina ile deplasmanda karşılaştı. Milan, rakibiyle 1-1 berabere kalırken gol Hakan Çalhanoğlu'dan geldi. Fiorentina 1-1 Milan maçı özeti ve golünü haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - Milan, Serie A'nın 19. haftasında deplasmanda Fiorentina ile karşılaştı. Gennaro Gattuso'nun öğrencileri Fiorentina karşısında 1-1 berabere kalarak kötü gidişata dur diyemedi.Fiorentina 1-1 Milan maçı özeti ve golünü haberimizde izleyebilirsiniz.

Fiorentina - Milan maçı kaç kaç bitti?


Serie A'da sezona yüksek bir transfer yatırımı yaparak başlayan Milan'da kötü gidişat devam etti. Gattuso'nun ekibi son 2 maçını kaybederek çıktığı Fiorentina karşılaşmasında 1 puanı Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş golüyle kurtardı.

Maç boyunca çok etkili olamayan Milan, Serie A'da kendisinden 2 puan yukarda olan Fiorentina'da 71. dakikada Giovani Simeone'nin attığı golle 1-0 geriye düştü. Oyuna sonradan dahil olan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu golden 2 dakika sonra rakibine karşılık verdi ve attığı golle durumu 1-1'e getirdi.

Geride kalan dakikalarda iki takım da pozisyon bulsa da mücadele 1-1 eitlikle sonuçlandı

Fiorentina - Milan Serie A Puan Durumu


İtalya Serie A'da 19 hafta sonunda Milan puanını 25 yaparken 8. sırada yer aldı. Fiorentina 27 puanla 7. sıradaki yerini korudu.

Milan 20. haftada Crotone'yi evinde konuk edecek.

Serie A ile ilgili tüm gelişmeleri Serie A Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İŞTE HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN FİORENTİNA'YA ATTIĞI GOL

Futbolarena anasayfasından devam...

Milan Son Dakika Haberleri