Migros indirimli ürünler 8 Ağustos (Migros aktüel ürünler kataloğu)

Migros ürünlerinde indirim fırsatlarını kaçırmayın! Migros indirimli ürünler kataloğunu inceleyerek Migros fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Migros indirimli ürünler 8 Ağustos arasında hangi ürünler öne çıkıyor? Migros kataloğu ve Migros indirim fırsatları haberimizde.

Migros indirimleri! Migros indirim kataloğunu incelemek isteyen Migros indirimlerinden faydalanmak isteyenler için Migros marketlerinin 8 Ağustos'ta sunmuş olduğu aktüel ürünler kategorisinde yer alan ürünleri sizlere hazırladık. 8 Ağustos Migros indirim ürünleri arasında öne çıkanlar hangileri, Migros ürün kataloğu, Migros aktüel ürünleri ve Migrosmağazalarında uygulanan fırsatlar haberimizde yer alıyor.

8 Ağustos Çarşamba Migros kampanyaları (Migros indirimli ürünler 8 Ağustos 2018)


Migros mağazalarında en sağlıklı ve hijyenik ürünleri uygun fiyatlar karşılığında satın alabiliyorsunuz. Migros marketlerinde sunulan indirim fırsatlarından faydalanmak için Migros ürün kataloğunu kaçırmamalısınız. Migros mağazalarında etli taze mamüller, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık, içecekler, bakliyat ve unlu mamüller, tatlılar ve atıştırmalıklar, meyve ve sebzeler, dondurulmuş yiyecekler, gıda dışında ürünler, temizlik malzemeleri gibi birçok ürün grubundan kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

8 AĞUSTOS İNDİRİMLİ MİGROS ÜRÜNLERİ

Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Serisinde %25
Tat Hazır Yemek ve Uskumru Çeşitlerinde %25
Hellmann's Ürünlerinde %20
Fersan Sirker Ürünlerinde %25
Arifoğlu Baharat Çeşitlerinde %20
Doğadan Siyah Çay Demlik Poşetlerinde %25

MİGROS İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN >>


Migros Nedir, Migros hakkında bilinmesi gerekenler


Türkiye'de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros, geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra, kozmetik, kırtasiye, züccaciye, elektronik, kitap ve tekstil gibi kategorileriyle müşterilerinin gereksinimlerini karşılamaktadır.

Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunma çabasında olan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir.

Kurulduğu günden itibaren müşteri beklentilerine odaklanan Migros, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER