MHK tehdit ettiği için hakemliği bıraktı! (Afyonspor - Menemen Belediyespor hakemi Abdullah Yılmaz)

Flaş gelişme! TFF 2. Lig Kırmızı Grup maçında Afjet Afyonspor - Menemen Melediyespor maçının hakemi tehdit edildiği gerekçesiyle hakemliği bıraktığını açıkladı. 

FutbolArena - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu hafta oynanacak olan Afjet Afyonspor Menemen Belediyespor maçı öncesinde karşılaşmanın hakemi Abdullah Yılmaz, Fanatik'in haberine göre MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kendisini tehdit ettiği için hakemliği bıraktığını açıkladı.

İŞTE O NOT:

Müsabakasıyla ilgili olarak MHK Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından 2 defa cep telefonumdan arandım. Cevapsız çağrılarımı gördüğümde kendisini aradım. Daha önce Menemen müsabakası yönettiğimi ve Menemen cephesinin tepkileri olmuştu diye belirtti. Bu sebeple doğru dürüst maç yönet, maça MHK üyesi gönderip izleteceğim. Bu maçtaki yönetimie göre bir daha maç alamazsın. Allemi cihan olsan alamazsın. Maçın yönetimine göre geleceğini şekillendireceğim. Bizim sorumluluğumuz sadece Allah'a karşıdır.

Bu yapmış olduğu tehditkar konuşmaları, MHK Başkanı'nın müsabakaya 48 saatten az kaldıığı sürede söylemesi sbebiyle 22 yıldır adaletle icra etmiş olduğum hakemlik kariyerimi noktalıyorum.


Abdullah Yılmaz kimdir? Kaç yaşında


6 Mayıs 1978 doğumlu Abdullah Yılmaz 39 yaşında. Tecrübeli hakem, hakemlik mesleğinin yanı sıra öğretmenlik yapıyor.

Bu sezon sadece Türkiye Kupası ve Spor Toto 1. Lig maçlarını yöneten Abdullah Yılmaz, geçen sezon da Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 1. Lig ve Türkiye Kupası maçlarını yönetebilmişti.

Abdullah Yılmaz geçmişte özellikle 2009-2014 yılları arasında çok sayıda Süper Lig maçına çıkmıştı.

Türkiye Alt Ligler Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER