MHK Başkanı Mustafa Çulcu oluyor! İşte yeni MHK üyeleri

Türkiye Futbol Federasyonu, Yusuf Namoğlu'nun istifasının ardından MHK başkanlık koltuğuna Mustafa Çulcu'yu getiriyor.

FutbolArena Özel - Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanını belirledi. Yusuf Namoğlu'nun istifası sonrası MHK'nın yeni başkanı Mustafa Çulcu oldu.

MHK Başkanı kim oldu?


Yusuf Namoğlu geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu'ndan istifa ettiğini açıklamıştı. FutbolArena'nın edindiği bilgiye göre Türkiye Futbol Federasyonu, Yusuf Namoğlu'nun istifasının ardından MHK başkanlık koltuğuna Mustafa Çulcu'yu getiriyor.

Mustafa Çulcu önderliğindeki yeni Merkez Hakem Kurulu'nun üyeleri Ali Aydın, Ali Kunak, Orhan Erdemir, Lale Orta, Ünsal Çimen ve Hamza Mısır olacak. Resmi açıklamanın Cuma günü yapılması bekleniyor.

23 Oca 2006'da ilk kez Merkez Hakem Kurulu Başkanı olan Mustafa Çulcu, MHK'daki ikinci başkanlık dönemini yaşayacak.

YUSUF NAMOĞLU NEDEN İSTİFA ETTİ?

Yusuf Namoğlu ayrılık kararını açıkladığı TRT Spor canlı yayınında, "Ayrılacağımı ilan ettim. Herkese söylüyorum. Çok düşündüm. Arkadaşlarla da değerlendirdim. Türk futboluna daha iyi hizmet etmek adına böyle bir karar aldık. Dolayısıyla herhangi bir şekilde yıpranmışlık olmasın diye bu kararı aldık. Geçmişten beri yaptığımız görevler nedeniyle, geçmişteki görevlere ve kimliğimize de zarar vermemek adına bu kararı verdim. Vicdanen, dürüstçe görevimi yaptım. Resmen istifamı verdikten sonra açıklamayı yapacağım." demişti.

Mustafa Çulcu kimdir?


1 Ocak 1960 tarihinde Balıkesir'in Gönen ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Çulcu Türkiye Süper Lig'inde 13 sezon boyunca 167 maç yönetti.

İlk, orta ve lise öğrenimini doğduğu yerde tamamladı. İzmir Hava Teknik Okulları Komutanlığı'nda eğitim aldıktan sonra deniz astsubayı olarak Kocaeli ilinde görev yapmaya başladı. 1990 yılında subay oldu, 2002 yılında deniz yüzbaşı rütbesinde emekliliğini istedi. Türkiye Süper Lig'inde 13 sezon boyunca 167 maç yönetti. Merkez Hakem Komitesi'nde başkanlık yaptı.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER