Mesut Özil'e şok sözler: "Git o zaman hastanede çalış"

Vinnie Jones, futbol dünyasında son dönemde en fazla konuşulan futbolculardan Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Arsenal'in son lig maçında forma giymeyen Mesut Özil için teknik direktör Unai Emery, yıldız futbolcunun kadro dışı kalmadığını ve hastalığı nedeniyle müsabakada oynamadığını söyledi. Mesut Özil'in son dönemde yaşadıkları hakkında Vinnie Jones'ten son derece gündem yaratan bir açıklama geldi.

Futbolun dünyanın en fantastik işi olduğunu söyleyen Vinnie Jones'ten Mesut Özil'e çarpıcı bir mesaj geldi.

"GİT O ZAMAN HASTANEDE ÇALIŞ"

Mesut Özil'e söylüyorum. Futbol oynamaktanmutsuz musun? Eğer dünyanın en fantastik işini yapmaktan mutlu değilsen, git o zaman yollar inşa et, hastanede çalış. Hasta ve yaşlı insanlara yemekler yap."

Mesut Özil'in Almanya Milli takımını bırakma kararı


Mesut Özil'in Almanya milli takımı bırakma kararının ardından Bild gazetesi, "Erdoğan skandalından sonra Mesut Özil milli takımı bıraktı." başlığıyla haberi manşetten paylaştı. Kicker ise Mesut Özil'in yıllar süren Almanya milli takım kariyerini sonlandırdığını söylerken, Sport 1 ise Mesut Özil'in Federasyon Başkanı Grindel'e patlayarak milli takımı bıraktığını duyurdu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER