Mesut Özil sonunda patladı! "Yeter artık!"

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Arsenal'de Mesut Özil geçtiğimiz sezondan bu yana kendisine yöneltilen eleştirilere patladı. İngiliz basınına konuşan yıldız futbolcu takımın kötü gittiği dönemde sadece kendisinin suçlu gösterildiğini söyledi.

"SADECE BENİ SUÇLUYORLAR"

Eğer kötü oynadığımız zamanlar olursa beni suçluyorlar. İnsanların benden daha fazlasını yapmamı istediklerini biliyorum. Oyunun hızını belirleyeceğim ve takıma yön vereceğim. Bunların farkındayım. Ben de istiyorum ama bunları ama o kadar basit değil. Takımdaki tek oyuncu ben değilim. Unutmayın ki, rakiplerimizin bazıları bizden çok daha güçlü.

Öte yandan Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery ise Mesut Özil'i dışlamadığını ve göz ardı etmediğini söyledi.Emery, "Mesut Özil sezon öncesi iyi çalıştı. Ancak sonrasında bir sakatlık sorunu yaşadı. Bundan dolayı zaman kaybetti ve kaçırdığı antrenmanlar oldu. Son 2-3 hafta boyunca antrenmanlarda daha iyi geldi. Ben Mesut Özil'i dışlamıyor ve onu göz ardı etmiyorum. Hazır gördüğüm anda ve benim için iyi bir izlenim bırakırsa o zaman oynayabiilir." dedi.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER