Mesut Özil olayın ardından ilk kez konuştu: "Ben ve eşim.."

Londra'da Kolasinac ile birlikte restoran çıkışında hırsızların bıçaklı saldırısına uğrayan Mesut Özil, olayın ardından konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Mesut Özil ve Kolasinac Londra'da restoran çıkışı arabalarını çalmaya çalışan hırsızların bıçaklı saldırısına uğradı. Kolasinac yaşanan olayda takım arkadaşı Mesut'un yardımına koşarak, kendilerine bıçak çeken hırsızları etkisiz hale getirmeyi başardı. Kolasinac sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İyi olduğumuzu düşünüyorum." dedi.


Mesut Özil'e bıçaklı saldırı İZLE


Mesut Özil ise olayın ardından ilk kez konuştu. Yıldız futbolcu Sky Sports muhabirinin kendisine, "Korkutucu bir deneyim miydi?" yönündeki sorusuna, "Farklı bir deneyimdi. Ben ve eşim için farklı bir deneyimdi ama şu an sorun yok. İyiyiz." yanıtını verdi.



NELER OLMUŞTU?

Londra'da restoran çıkışında soyguncular Mesut Özil ve Kolasinac'ın arabalarını çalmaya çalıştı. Bu esnada iki futbolcu da müdahale edince soyguncular bir anda bıçak çekti. Kolasinac soyguncuların üzerine yürüyerek, hırsızları etkisiz hale getirmek için müdahalede bulundu. İki futbolcu da bu olayı yara almadan atlattı.

Polis bu olayın ardından hemen soruşturma başlattı. Arsenal kulübünden bir yetkili Mesut ve Kolasinac ile görüştüklerini, her iki futbolcunun da iyi durumda olduğunu söyledi.

GÖRGÜ TANIĞININ İFADESİ:

Görgü tanığı ifadesinde, "Mesut Özil'in arabası yolun ortasında duruyordu. Lüks bir araçtı. Mesut çok korkmuş, hayatı için koşuyor gibiydi. Saldırganlar tamamen siyah giyinmişlerdi. Kasklarını çıkarmamışlardı. Gerçekten çok ilginç bir olaydı." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER