Mesut Özil içini döktü: 'Beni yok etmeye çalışıyorlar!'

Mesut Özil, The Athletic'e konuştu ve pandemi sürecinde maaş indirimini neden kabul etmediğini açıkladı. 

FutbolArena Dış Haberler - Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, pandemi döneminde maaş indirimini neden kabul etmediğini açıkladı.

The Athletic'e röportaj veren Mesut Özil, indirime hazır olduklarını fakat çok fazla belirsizlik olduğunu ve üzerlerinde baskı kurulduğunu söyledi.

"HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VERİLMEDİ"

Hepimiz katkıda bulunmak istiyorduk fakat daha bilgiye ihtiyacımız vardı. Birçok soru cevapsız kaldı. Hepimiz katkı vermek istedik ama dediğimiz gibi cevapsız sorular vardı. Hatta ben büyük bir maaş indirimine bile hazır olurdum. Ancak hiçbir şekilde danışılmadan bize bir şeyler sunuldu.

"PARANIZIN NEREYE GİDECEĞİNİ BİLME HAKKINA SAHİPSİNİZ"

Eğer indirim yapacaksınız her şeyi bilme ve paranızının nereye gideceğini anlama hakkına sahipsiniz. Detayları bilmiyorduk. Her şey çok hızlı gelişti ve bize baskı yapıldı. Bu adil değil. Özellikle genç oyuncular için. Ben de kabul etmedim. Evde bir çocuğum, ailem var. Türkiye ve Almanya'da sorumluluklarım var. Yardım ettiğim aileler var.

"BEN AÇGÖZLÜ BİRİ DEĞİLİM"

Beni tanıyanlar açgözlü olmadığımı bilir. Bildiğim kadarıyla indirime gitmeyi kabul etmeyen tek işi ben değilim fakat nedense benim adım kamuoyunda çıktı. 2 yıldır beni sürekli yok etmeye, insanları bana karşı kışkırtmaya çalıştılar. Belki de verdiğim karar sahaya girme şansımı olumsuz yönde etkiledi.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER