Messi'nin hareketlerini taklit ederken hayatını kaybetti

Belçikalı 19 yaşındaki bir kolej öğrencisi ve aynı zamanda futbol oynayan Sagar Das, Messi'nin futboldaki hareketlerini taklit ederken hayatını kaybetti. 

FutbolArena Dış Haberler - Belçikalı 19 yaşındaki bir üniversite öğrencisi geçtiğimiz günlerde hayranı olduğu Messi'nin futbol tarzını taklit ederken hayatını kaybetti. Sagar Das isimli 19 yaşındaki kolej öğrnecisi, Messi'nin hareketlerini taklit ederken dengesini kaybetti ve aldığı sert darbenin ardından bilincini kaybettikten sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarulamadı.

MESSI'NIN HAREKETLERİNİ TAKLİT EDERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Sagar Das'ın ailesi yaşanan bu olayın ardından yaptıkları açıklamada, "Sagar bir futbol hastasıdır. Dünya Kupası'nda gece geç saatlere kadar tüm maçları izledi. Messi'nin ölümüne hayranıydı. Messi'nin her maçını izliyordu ve zaman zaman onun hareketlerini takit eder, yapmaya çalışırdı." ifadelerini kullandılar.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde de Arjantinli yine genç bir taraftar, Arjantin'in Dünya Kupası'nda elenmesinin ardından yaşadığı bunalım sonrasında kendisini asarak intihar etmişti.

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER