Kanadalı tenisçiden itiraf

 FutbolArena - TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ın yıldızlarından Eugenie Bouchard, turnuvada korta çıkmadan önce bir röportaj verdi. 

1
Eugenie Bouchard "Daha önce Ankara’da Çağla ile gösteri maçı yapmıştım. İstanbul’a ilk kez geldim." ifadelerini kullandı.
2
"Yemeklerin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Gelecek hafta İstanbul’u gezip, yakından tanımak istiyorum" diyen Kanadalı tenisçi çarpıcı açıklamalara da imza attı.
3
Sözcü’ye verdiği ropörtajda Kanadalı genç tenisçi Eugenie Bouchard, "Başarılı olunca nefret edenlerin sayısı, hayranlardan daha fazla artıyor" dedi.
4
Kanadalı tenisçi, başarılı olunca nefret edenlerin daha fazla arttığını belirterek "Ölüm tehdidi aldım. Bu da bir kariyerle olabilecek şeyler, o yüzden çok takılmıyorum" dedi.
5
Halen dünya sıralamasında 53. durumda bulunan 23 yaşındaki tenisçi, artılarını ve eksilerini şu sözlerle anlattı:
6
"En önemli eksiklerimden biri istikrar. Hem maç hem sezon ölçeğinde. Etkili ’backhand’ vuruşlarımı en güçlü yanım olarak söyleyebilirim. Zayıflığım da genelde ’slice’ vuruşlarımdır."
7
Doping cezası alan Maria Sharapova’yı artık idolü olarak görmediğini "İşin içine hile karıştırdı" sözleriyle anlatan Bouchard, "Tenis eski döneme göre daha zorlaştı. Artık 100 numaralı birisi gelip 1 numarayı yenebiliyor. Kısa vadede hedefim istikrar yakalayıp üst sıralara tırmanmak.
8
9
10
11
12
13
14
15

Futbolarena anasayfasından devam...