Messi ve Medel'in kırmızı kart pozisyonunda hakem raporu

Copa America'da oynanan Arjantin - Şili üçüncülük maçında Messi ve Medel'in gördüğü kırmızı kart pozisyonuyla ilgili hakemin raporu ortaya çıktı. 

FutbolArena Dış Haberler - Arjantin ile Şili arasında oynanan Copa America üçüncülük maçının 39. dakikasında Medel ile Messi'nin kırmızı kart gördükleri an dünya kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, hakem raporları ortaya çıktı.


Messi - Medel kavgası İZLE


Messi, kırmızı kartın çok ağır karar olduğunu düşünürken, Arjantin basını ise pozisyonda Medel'i sorumlu gösterdi. Öte yandan maçın ardından hakem raporu ortaya çıktı ve Messi'nin kırmızı kart görme sebebi raporda yazıldı. Hakem raporlarında Messi'nin uygunsuz söz, küfür ve aşağılayıcı jest mimiklerle olayın başlangıcında rol oynadığı yazıldı. Pozisyonun devamında Medel'in rakibin üzerine yürüyerek fiziksel temasta bulunması sonucu her iki futbolcu da kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

MESSI NELER SÖYLEDİ?

Messi müsabakanın ardından madalya törenine katılmazken, basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu saygısızlığın bir parçası olmak istemediğini söyledi. Messi, "O pozisyonda kırmızı kart çok ağır karardı. Turnuva boyunca bize çok saygısızlık yapıldı ve bunun bir parçası olmak istemezdim." dedi.

"FİNALE ÇIKMAMIZA İZİN VERİLMEDİ"

Brezilya maçında ve bugün yapılanlar... Finale çıkmamıza izin verilmedi. Brezilya'nın şampiyon olacağından hiç şüphem yok. Turnuva zaten Brezilya için ayarlanmış. Peru'nun finalde Brezilya dışında hakemlerle ve VAR'la mücadele etmesi gerekir ama bu çok zor.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER