Messi Barcelona'dan ayrılıyor mu? Kararını verdi

Yönetimle kriz yaşayan ve bundan dolayı Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan Messi, kararını verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Barcelona'da son dönemde antrenmanda Pique ve ter Stegen ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Messi, son olarak sportif direktör Abidal'in açıklamalarına tepki gösterince ayrılık iddiaları ile gündeme geldi.


Messi Barcelona'dan ayrılacak mı?


Abidal'ın, Valverde'nin ayrılığı sonrasında futbolcuların memnuniyetsiz olduğunu açıklamasına tepki gösteren Arjantinli yıldız sosyal medya hesabından, "Eğer futbolcuları söylüyorsan isim vermek zorundasın. Aksi takdirde herkesi ortaya atmış oluyorsun." şeklinde tepki göstermişti.

Tüm bu yaşananların ardından Messi'nin sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağı gündeme gelirken, Arjantinli yıldız yönetimle yaşadığı krize rağmen Barcelona'da kalmaya karar verdi. Sky Sports'un haberine göre, sözleşmesi 30 Haziran 2021'e kadar devam eden yıldız futbolcunun bu tarihe kadar Barcelona'da kalmaya karar verdiğini fakat henüz yeni sözleşme konusunda yönetime olumlu veya olumsuz bir yanıt vermediğini yazdı.

GUARDIOLA'DAN MESSI İDDİALARINA YANIT

Messi'nin eski hocası Guardiola'nın takımı Manchester City'ye transfer olacağı yönündeki haberlere yanıt veren tecrübeli teknik adam, "Messi, Barcelona'nın oyuncusu, orada kalacak ve kariyerini orada noktalayacak. Benim dileğim bu yönde." diye konuştu.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER