Mersin, Fatih Terim'in o sözünü unutmadı

Mersin İdman Yurdu camiası ve taraftarı Galatasaray maçına ayrı bir önem veriyor. 

FutbolArena Detay - Mersin İdman Yurdu camiası ve taraftarı Galatasaray maçına ayrı bir önem veriyor.

Mersin İdman Yurdu, Rıza Çalımbay yönetiminde Süper Lig'de 7. sırada ve Avrupa iddiası bulunuyor. Galatasaray ile oynayacakları maç bu açıdan önemli ama Mersin kulübünde bu karşılaşmaya önem verilen ayrı bir konu daha var.

Mersin İdman Yurdu taraftarları ve camiası 2012-2013 sezonunda Galatasaray ile İstanbul'da oynadıkları maçta yaşananları unutmadı. Galatasaray şampiyonluk yarışı verirken Mersin İdman Yurdu, İstanbul'da rakibine karşı 3. dakikada öne geçmiş ve Galatasaray 30. dakikada Dany'nin atılmasıyla 10 kişi kalmıştı.

Sonrasında maç gerginlemiş, özellikle Fatih Terim sahanın içine kadar girerek hakemin üstüne yürümüş, yardımcıları ve Mersin kulübesiyle tartışmalar yaşamıştı. Daha da önemlisi ilk yarı bitiminde soyunma odasına giderken Mersin İdman Yurdu takımının soyunma odası kapılarını tekmeleyip ''Şampiyon mu olacaksınız lan'' diye bağırdığı da iddia edilmişti.

Bu olayların yaşandığı karşılaşmayı Galatasaray 2. yarıda attığı 3 golle 3-1 kazanırken hakemin 2. yarıdaki kararları da tartışma konusu olmuştu.

Mersin İdman Yurdu camiası Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Galatasaray maçına o mücadelenin rövanşı gözüyle bakıyor ve taraftarlar o olayları unutmadığını, şampiyonluğa giden lider Galatasaray'a çelme takmaları gerektiğini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla vurguluyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri