Merih Demiral ısrarı! Fiyat 40 milyon euro

Milan kulübünün Merih Demiral ısrarı sürüyor. İtalyanlar Ocak ayı transfer döneminde Juventus'a 40 milyon euro değerinde teklif yapmaya hazırlanıyor. 

FutbolArena Dış Haberler - Milli takımda sergilediği başarılı performansa rağmen Juventus'ta Sarri tarafından henüz direkt ilk 11'de düşünülmeyen Merih Demiral için Milan'ın ısrarı sürüyor.


Transfer Haberleri: Merih Demiral'ın Milan'a transferi


Daha önce yaz transfer döneminde Merih Demiral'ı satın almak isteyen Milan kulübü, Juventus'tan olumsuz yanıt almıştı. Juventus yönetimi Merih Demiral'ı şu an itibariyle sadece kiralama fikrine sıcak bakarken, Milan'ın ise bonservis teklifini yükseltebileceği iddia edildi.

İtalyan basınındaki haberlere göre, Milan yönetimi daha önce Merih Demiral için Juventus'a 35 milyon euro teklif ederken Ocak ayı döneminde bu rakamın 40 milyon euro'ya çıkabileceği kaydedildi.


Merih Demiral Juventus'ta kaç maç oynadı?


Merih Demiral bu sezon Juventus formasıyla Serie A'da sadece 1 maça çıkarken, 90 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde ise henüz süre almadı. Merih Demiral'ın Juventus ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER