Merih Demiral ilk kez milli oldu! "Her çocuğun hayalidir" (Merih Demiral kimdir?)

Merih Demiral, bu akşam oynanan Türkiye – Ukrayna karşılaşmasında ilk defa A Milli Takım formasını giydi. Alanyaspor'da forma giyen Merih Demiral kimdir? Merih Demiral kaç yaşında? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Türkiye hazırlık maçında konuk ettiği Ukrayna ile 0-0 berabere kaldı. Aytemiz Alanyaspor'un Sporting Lizbon'dan kiraladağı Merih Demiral, Türkiye - Ukrayna maçında sonradan oyuna girerek milli oldu. İl kez milli takım forması giyen Merih Demiral, maç sonu Lucescu'ya teşekkür etti.

Merih Demiral, Türkiye - Ukrayna maç sonu açıklamaları


Milli formayı kariyerinde ilk kez terleten 20 yaşındaki stoper oyuncusu Merih Demiral, "Öncelikle 2018 yılını galibiyetle kapatmak isterdik ama yine de güzel bir maç oldu. İkinci yarı daha çok isteyen ve arzulayan bir Türkiye vardı. İnşallah böyle devam edip önümüzdeki turnuvalara katılmak istiyoruz. Türk Milli Takımı forması giymek altyapıdan yetişen her çocuğun hayalidir. Bugün bana fırsat verdiği için hocamıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Merih Demiral kimdir? Merih Demiral kaç yaşında? Merih Demiral hangi takımda oynuyor?


Bonservisi Sporting Lizbon'da bulunan Merih Demiral, sezon başında Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'a kiralandı. 20 yaşındaki stoper oyuncusu bu sezon Alanyaspor ile çıktığı 10 maçta 1 gol attı.

Fenerbahçe altyapısından yetişen Merih Demiral, 2016 yılında Portekiz kulübü Alcanenense'ye transfer oldu. 2017'de Sporting Lizbon altyapısına geçen genç futbolcu, 2018'de Alanyaspor'a kiralık olarak verildi. Merih Demiral'ın Sporting Lizbon ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER