Ömer Çatkıç'tan Mario Gomez yorumu

Beşiktaş'ta Sosa ile yolalr ayrılıyor. Öner Çatkıç, FutbolArena'ya "Gomez ve Gökhan Töre'nin yeri belki dolar ama Sosa çok büyük kayıp" dedi.

FutbolArena Özel - Gökhan Gönül'ü alarak transfere güçlü bir giriş yapan Beşiktaş, üst üste 3 önemli ismini kaybetti. Gökhan Töre, West Ham'a kiralandı. Gomez ayrılma kararı aldı ve son olarak geçen yol gelen şampiyonlukta büyük payı olan Sosa gidiyor.

Teknik Direktör Öner Çatkıç'a göre; Sosa'nın yeri kolay kolay dolmaz çünkü kayıp çok büyük dedi.

"Beşiktaş eskisi kadar hücum yapamaz"

Ömer Çatkıç, FutbolArena'ya Sosa'nın da ayrılışı sonrası şunları söyledi: "Beşiktaş, hücum hattında Gökhan Töre, Gomez ve ardından Sosa'yı kaybetti. Artık eskisi kadar güçlü hücum yapamayacağı bir gerçek" dedi.

"Nesli tükenen oyuncuydu"

Ömer Çatkıç, Beşiktaş'ın en büyük kaybının Sosa olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Sosa nesli tükenen oyuncuydu. O tarz 10 numara bulmak çok zor. Duran toptan gol atıyor, hareketli oyunda gol atıyor ve asist yapma özelliği vardı. Geride kalan sezonda bu özellikleriyle fark yarattı ve şampiyonluk geldi. Gomez, Gökhan Töre'nin yeri belki dolar ama Sosa çok büyük kayıp. Bu tarz bir 10 numara bulmak çok zor."

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri