Ömer Çatkıç, FutbolArena'ya Olcan Adın'ı yorumladı

Eski futbolcu Ömer Çatkıç, Galatasaray'daki takım içi durumlarla ilgili açıklamalar yaptı. Ömer Çatkıç, Olcan Adın ve sol bek konusunda yorumlarda bulundu.

FutbolArena Özel - Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili ile birlikte Olcan Adın'ı da Danimarka kampına götürmedi. Oyuncular satış listesinde.

Ömer Çatkıç, Olcan Adın için neler dedi?


İki sezon önce Trabzonspor'dan 5 milyon Euro maliyetle alınan ve Galarasaray'da bekleneni veremeyen Olcan Adın zaman zaman sol bekte
de görev aldı. Olcan'ın satış listesine konulmasını Ömer Çatkıç, FutbolArena'ya yorumladı.

Ömer Çatkıç, "Galatasaray'ın elinde bir tek Carole var. Hakan Balta artık oranın oyuncusu değil. Bu karara şaşırdım. Demekki Galatasaray sol beke transfer yapacak. Olcan'ın geldiği günden beri performansı belli ama yine de bu takımda kalabilirdi"

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri