Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk, Oğuzhan Özyakup ile birlikte mi?

Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup evleniyor mu? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk nereli? Detaylar haberimizde.

Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Kara Sevda' isimli dizi ile ünlenen Melisa Aslı Pamuk, Beşiktaş ve Türkiye A Milli Takım yıldızı Oğuzhan Özyakup ile birlikte. Bir süredir birliktelik yürüten Melisa Aslı Pamuk ve Oğuzhan Özyakup çifti, birlikteliklerini ciddiyete dökme kararı verdi. Melisa Aslı Pamuk ve Oğuzhan Özyakup çiftinin ailelerinin tanıştığı iddiası gündeme geldi. Yaşanan bu gelişme üzerinde Melisa Aslı Pamuk kimdir? araştırmaları gerçekleştirilmeye başlandı.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk kaç yaşında? Melisa Aslı Pamuk manken mi? Melisa Aslı Pamuk İnstagram hesabı. Melisa Aslı Pamuk nereli?

Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup evleniyor mu?


Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un bir süredir ilişki yürüttüğü Melisa Aslı Pamuk'u ailesi ile tanıştırdığı ve evlilik için onay aldığı iddia edildi. Oğuzhan Özyakup'un Melisa Aslı Pamuk'u annesi ile tanıştırdığı ve evlilik için adımların atılmaya başlandığı belirtildi.

Hollanda doğumlu olan Melisa Aslı Pamuk, bir dönem Star tv ekranlarında yayınlanan 'Kara Sevda' adlı dizi ile ün yakalamıştı. Oğuzhan Özyakup gibi Hollanda'da doğup, büyüyen Melisa Pamuk 1991 doğumlu 28 yaşında.



Ünlü yıldız Melisa Aslı Pamuk'un kişisel sosyal medya platformu İnstagram'daki hesabı ise büyük ilgi görüyor. Melisa Aslı Pamuk'un düzenli kullandığı İnstagram hesabına ulaşmak için aşağıda yer alan linke tıklamanız yeterli olacaktır.


MELİSA ASLI PAMUK İNSTAGRAM ADRESİ

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER