Mehmet Ekici'nin transfer kararı

Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Ekici, geleceğiyle ilgili kararını kısa süre içerisinde verecek.

FutbolArena - Trabzonspor'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici'nin geleceği merak ediliyor. Bordo mavili takımdan ayrılması beklenen oyuncuyla Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ilgileniyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Karadeniz temsilcisi, yıldız futbolcuya kontratını uzatması için teklif yaptı. Ancak Mehmet'in buna olumlu bakmadığı öğrenildi. Alınan bilgi, oyuncunun büyük ihtimalle Trabzonspor'la yollarını ayıracağı yönünde... Onu buna yönelten şeylerin başında ise bazı sebepler geliyor.

Burada ailesiyle birlikte iyice düşünüp, gitmek ya da kalmak konusunda kafasındaki soru işaretlerini netleştirecek olan tecrübeli oyuncunun, 1 ya da 2 hafta içerisinde kararını vermesi bekleniyor. Mehmet'in tercih yaparken, ‘Ligde şampiyonluğa oynayacak', ‘Devler Ligi'nde oynama potansiyeli bulunan' ve ‘düzenli ilk 11'de forma giyme' gibi kriterlere dikkat edeceği ifade edildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri