Mehmet Aydın Dubai'de görüntülendi - Mehmet Aydın nerede, yakalandı mı? (Mehmet Aydın kimdir?)

Mehmet Aydın son olarak nerede görüldü? Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın Çiftlik Bank hangi ülkeye kaçtı? Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın son olarak Dubai'nin lüks otellerinde görüntülendi.  

FutbolArena - Kurduğu Çiftlik Bank ile binlerce vatandaşı dolandırarak yurt dışına kaçan Mehmet Aydın görüntülendi. Vatandaşlardan çaldığı milyonlarca Euro para ile yurt dışına kaçan Mehmet Aydın son olarak Dubai'de görüntülendi. Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın yakalandı mı? gibi soruların cevapları haberimizde.


Mehmet Aydın nereye kaçtı? Mehmet Aydın, Dubai'de


Çiftlik Bank kurucusu ve CEO'su olan Mehmet Aydın apar topar ülkeden kaçmış binlerce vatandaşı mağdur etmişti. İlk olarak Uruguay'a kaçan Mehmet Aydın'ın kırmızı bülten ile aranması gündemdeydi. Mehmet Aydın son olarak Dubai'nin lüks otellerinde görüntülendi. Geceliği 20 bin TL olan otellerde gününü gün eden Mehmet Aydın'ın bu görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu.


Mehmet Aydın Kimdir? Mehmet Aydın nerede?


Mehmet Aydın, Türk girişimci. İlköğrenimini Bursa'da tamamladı. Bir dönem Egoman takma adıyla rap müzik yaptı. Ağustos 2016'da merkezi Kuzey Kıbrıs'ta bulunan Çiftlik Bank adlı şirketi kurdu. Mehmet Aydın kurmuş olduğu Çiftlik Bank ile vatandaşları dolandırarak yurt dışına kaçtı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER