Tuchel'den İrfan Can sözleri: "Şutları çok tehlikeli"

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Medipol Başakşehir maçı öncesi konuştu.

FutbolArena - UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı haftasında Başakşehir'i ağırlayacak olan Fransız ekibi Paris Saint-Germain'de Teknik Direktör Thomas Tuchel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BAŞAKŞEHİR BASİTE ALINACAK BİR TAKIM DEĞİL"

"Herkesin anladığına eminim. Söylemimizde bir değişiklik olmadı. Manchester United ve Leipzig'in ardından 3. final olacak ve biz bunu kazanacağız. Kazanmak istiyoruz, önce ona odaklanmamız gerekir. Sonuç kontrol edilebilir bir şey değil. 1. olmak tabii ki avantaj. Ama en önemlisi karakterimizi ortaya koymak. Başakşehir, Türkiye şampiyonu. Basite alacağımız bir takım değil."

"İRFAN CAN OLDUKÇA ETKİLİ BİRİ"

"İrfan Can Kahveci'nin tehlikeli şutları var, oldukça etkili biri. Bizim maçı karşı sahada tutmamız lazım. Manchester United maçında gösterdiğimiz performansı sergilememiz gerek. Boşluk verirsek rakibin gol atma yeteneği, karşı atak geliştirme özellikleri oldukça fazla. Risk alamayız."

"RAFINHA BENİ ŞAŞIRTMADI"

"Rafinha istisnai, en iyisini veren, oynamak için tam kalitesi olan biri. Sakatlıkları oldu ama son performansları beni şaşırtmadı. Teknik kalitesi çok yüksek. Bir antrenör olarak onunla çalışmak büyük bir zevk."

Son dakika Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri