Robinho Başakşehir'e transfer oldu! İşte bonservis

Devre arası transfer döneminin ilk bombası geldi. Sivasspor'un yıldızı Robinho, Medipol Başakşehir'e transfer oldu. 

FutbolArena - Medipol Başakşehir transferde bombayı patlattı! Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını lider kapatan Medipol Başakşehir, Sivasspor'un yıldızı Robinho ile anlaşmaya vardı.

Sivasspor'da sergilediği başarılı performansın ardından son günlerde ismi özellikle İstanbul takımlarıyla anılan Robinho, Medipol Başakşehir'de! Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, yaptığı açıklamada Robinho'yu transfer ettiklerini resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz Robinho'nun transferi için Demir Grup Sivasspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Her iki kulübe de hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.


Robinno'nun Başakşehir'e transferinin bonservis bedeli


Medipol Başakşehir, bu transfer için Sivasspor'a 2 milyon euro nakit bonservis ödeyecek. Robinho ise yıllık 2 milyon euro ücret alacak.

Robinho'nun Sivasspor'da attığı goller


Sezonun ilk yarısında Sivasspor'un en golcü ismi Brezilyalı yıldız futbolcu Robinho oldu. Kırmızı - beyazlı takımın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna dahil ettiği Robinho, bu sezonun ilk yarısında forma giydiği 16 maçta 8 kez ağları havalandırmayı başardı. Robinho'yu, 4 golle Emre Kılınç takip etti. Kırmızı - beyazlı ekipte tecrübeli futbolcular Kone ve Muhammet Demir 3 gol atma başarısı gösterirken, David Braz ve Douglas 2 golle skora katkı sağladı. Sergiy Rybalka ve Hakan Arslan ise 1'er gol kaydetti.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri