Rıdvan Dilmen'den Başakşehir - Konyaspor maç sonu acı gerçek itirafı

Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir - Atiker Konyaspor maçını yorumladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 27. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı.

"TARAFTAR VE TARAF OLMAK VAR"

"Türkiye'de taraftar vardır. Taraf olmak vardır. Seyirci vardır. İddialı bir takım taraftar çeker. Galatasaray 35-40 bine oynuyorsa, geçen seneki Fenerbahçe'yi ve Beşiktaş'ın son 2 haftasını düşünecek olursak iddialı ve iddiasız durumdayken farklı bir tablo ortaya çıkar."

"BAŞAKŞEHİR'İN TARAFTAR SAYISI"

"Önemli bir kadro. 3 yıldır şampiyonluk yarışında olan bir Başakşehir. Demek ki 4 bin seyirciyle ligin mesafesi kısalmasına rağmen şampiyonluğa gidiliyormuş. Ancak demek ki biz sporseven değil, skorseven biz toplumuz."

"ACI BİR GERÇEK! ARADA SİKLET FARKI VAR"

"İlk yarı 0-0 bitti. Hakem Serkan Çınar'ın bile temposu düştü. Mossoro'nun golünde bekliyor mesela. Golü ver, ondan sonra konuş. O bile şaşırdı. İlk yarı sonunda Atiker Konyasporlu futbolcular soyunma odasına giderken nasıl olsa yiyeceğiz, Başakşehirli futbolcular da nasılsa atarız diyorlardır. Devrede filmin sonunu görüyoruz zaten. Turuncu arkadaşlar, beyazlı arkadaşları yenecekler. Biz deriz de. Hem Konya, Hem Başakşehirliler öyle görüyor. Son bölümde Konyaspor oynamadı. Başakşehir müsade etti. Acı bir gerçek. Siklet farkı var ortada. Başakşehir'in psikolojik baskıdan etkilenecek bir yapısı yok."

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri