Mert Günok geçit vermiyor! Başakşehir'in gizli kahramanı

Medipol Başakşehir kalecisi Mert Günok, Süper Lig'de bu sezon ceza sahası dışından gelen şutlara geçit vermedi.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş rakip kalede üretken olamazken, 90+6'da Başakşehir kalecisi Mert Günok kale çizgisinde inanılmaz bir kurtarış yaptı. Başarılı file bekçisi bu sezon ceza sahası dışından gelen şutlardaki performansıyla da dikkat çekti.

Medipol Başakşehir kaleci Mert Günok kaç gol yedi?


Başakşehir kalecisi Mert Günok bu sezon ligde çıktığı 11 maçta sadece 4 gol yedi. Beşiktaş karşısında da devleşen Mert Günok, öte yandan bu sezon ceza sahası dışından gelen bütün şutları kurtardı. Uzaktan kaleyi yoklayan futbolculara karşı %100 kurtatış oranı yakaladı.

Opta verilerine göre Mert Günok, 2018-2019 sezonunda Medipol Başakşehir'in kalesini koruduğu 11 maçın 8'inde gol yemedi. Tüm pozisyonlarda %86 kurtarış oranı yakalayan başarılı kaleci, ceza sahas içinden çekilen şutlarda ise %76 kurtarış oranına imza attı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Mert Günok, "Belki çok iyi oynamadık ama şampiyonluğa oynayan bir takım olarak çok önemli bir galibiyet elde etti. Geçen sezon böyle maçlarda yenilmiştik. Liderliğimiz devam ediyor, puan farkını açtık. Bu formumuzu sürdürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri