Medipol Başakşehir'in Süper Lig'de kalan maçları

Medipol Başakşehir'in kalan maçları. Medipol Başakşehir'in Süper Lig fikstürü. Medipol Başakşehir'in Süper Lig'de kalan maçları.

FutbolArena - Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında geçen Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesiyor. Galatasaray'ın Çaykur Riespor deplasmanında 3 puan ile dönmesi ve Başakşehir'in MKE Ankaragücü karşısında aldığı 3 puandan sonra gözler, şampiyonluk yarışında düğümü çözecek olan Galatasaray - Medipol Başakşehir maçlarına çevrildi. Peki, Başakşehir'in Süper Lig'de kalan maçları hangileri? Detaylar haberimizde.


Başakşehir kalan maçları, Başakşehir Süper Lig fikstürü


Spor Toto Süper Lig'de uzun bir süre liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan ancak son haftalarda alınan kötü sonuçlarla birlikte Galatasaray'ın gerisine düşen Medipol Başakşehir önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanına çıkacak. Sarı-Kırmızılı takım ile Türk Telekom Stadı'nda kritik bir 90 dakika mücadelesi verecek olan Başakşehir son hafta ise sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇÖZÜLECEK

Önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray-Başakşehir maçını kazanan takım şampiyonluğunu ilan edecek. Karşılaşmanın berabere bitmesi halinde; 2 ekip arasında ikili averaj eşit olacak. (deplasman golü kuralı yok) Galatasaray +8 genel averaj farkıyla son haftaya lider girecek.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri