Medipol Başakşehir'den MHK ve kamuoyuna mesaj! Resmi açıklama

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig 21. haftasında BB Erzurumspor karşısında 1-1 berabere biten maçın ardından hakem kararlarıyla ilgili açıklama yayınladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 21. haftasında sahasında BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'den hakem kararlarıyla ilgili resmi internet sitesinden flaş bir açıklama geldi.

Medipol Başakşehir kulübü resmi internet sitesinden, 21. haftada oynanan hakem kararlarıyla ilgili tepki içerikli bir açıklama yayınladı.

İşte Medipol Başakşehir kulübünden yapılan resmi açıklamada yer alan ifadeler:

Özellikle ligin ikinci yarısının başladığı günden itibaren, Başakşehir Futbol Kulübü hakkında sistemli bir şekilde oluşturulan olumsuz algı, ve bir çok asılsız iftiranın ardından, dün ve bugün Lig'in puan durumunu doğrudan etkileyen, son derece düşündürücü hakem hataları oluşmuştur. Başakşehir Futbol Kulübünün kollandığına dair yanlı propagandaların ne kadar asılsız ve aynı zamanda yönlendirici olduğunu son 24 saat içinde tüm kamuoyu görmüştür. Bileğimizin hakkıyla kazandıklarımızı hakkani olmayan faktörlere yenik düşerek kaybetmemek için, elimizden gelen her şeyi, yine centilmenliğe yakışan bir şekilde yapacağımızın bilinmesini isteriz.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri