Medipol Başakşehir deplasmanda zor kaybediyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında haftanın en önemli maçında evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Konuk ekibin dış saha karnesi ise oldukça parlak

FutbolArena - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Konuk ekibin dış sahada elde ettiği başarılı sonuçlarsa oldukça dikkat çekiyor.

Medipol Başakşehir'in dış sahada aldığı sonuçlar


Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarında toplamda 5 puan kaybedenMedipol Başakşehir, liderlik koltuğundan inmişti. Trabzonspor deplasmanında sezonun en kritik maçlarından birine çıkmaya hazırlanan Medipol Başakşehir,dış saha karnesine güveniyor.

Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 51 deplasman maçında sadece 11 kez sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. Ancak buna karşın Abdullah Avcı'nın öğrencileri aldığı 4 yenilginin 3'ünü dış sahada tatmıştı. Medipol Başakşehir sırasıyla Karabükspor, Gençlerbirliği ve Sivasspor deplasmanlarından eli boş dönmüştü.

Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda? Canlı skor


Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Mücadele 18 Şubat Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.

TRABZONSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri