Medipol Başakşehir 1-0 Kayserispor maç özeti ve golü (İZLE)

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti. Başakşehir - Kayserispor maç özeti ve golleri haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Sonlig maçında deplasmanda Fenerbahçe ile berabere kalan Başakşehir, ligde üst sıralara tırmanmak isteyen Kayserispor'u konuk etti. Medipol Başakşehir - Kayserispor maç özetine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Medipol Başakşehir - Kayserispor maçı kaç kaç bitti?


Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Medipol Başakşehir ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Başakşehir ilk yarıda 40. dakikada Mossoro'nun golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise karşılıklı ataklarla geçildi. Kayserispor özellikle 60. dakikadan sonra riskleri alınca, Başakşehir hücum oyuncuları rakip yarı sahada boş alanlar buldu. Ancak Visca ve diğer futbolcular son vuruşlarda başarılı olamadı. Mossoro'nun golünden başka bir gol olmayınca Başakşehir, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Öte yandan cezası biten Arda Turan, Başakşehir - Kayserispor maçında kadroda yer aldı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, 40. dakikada atılan golün ardından ısınmaya gönderdiği Arda Turan'ı Kayserispor maçında oyuna almadı. Başakşehir bu galibiyetin ardından puanını 18'e yükseltti.

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri