Medipol Başakşehir 1-0 Kahramanmaraşspor maç özeti ve golü (İZLE)

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Kahramanmaraşspor'u 1-0 yenerek tur atladı. Medipol Başakşehir - Kahramanmaraşspor maçının özeti, golü ve tüm detaylar haberimizde.

FutbolArena - Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'u 1-0 mağlup etti. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanan Medipol Başakşehir, bu sonucun ardından adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Medipol Başakşehir - Kahramanmaraşspor maçı kaç kaç bitti?


Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Medipol Başakşehir, Kahramanmaraşspor karşısında ilk yarıda aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

Abdullah Avcı ikinci yarıya Mevlüt Erdinç - Mehmet Batdal değişikliği ile başladı. 52. dakikada sahneye çıkan Mehmet Batdal, Medipol Başakşehir'i 1-0 öne geçiren golü attı. Kalan sürede başka gol olmayınca Kahramanmaraşspor Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. 1-0

MAÇIN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Medipol Başakşehir 1-0 Kahramanmaraşspor maç sonu istatistikleri (OPTA)


Medipol Başakşehir'in 90 dakika boyunca Kahramanmaraşspor kalesine isabet eden tek şutu gol oldu. Topla oynama oranında da üstünlüğü ele alan Medipol Başakşehir, bu rakamları skora yansıtmayı başardı.

%59 Topla Oynama %41
7 Toplam Şut 5
1 İsabetli Şut 2
0 Direkten Dönen 0
6 Köşe Vuruşu 1
11 Fauller 10
3 Ofsaytlar 0

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri